ONLINE PREMIÉRA FILMU: MÁ POĽOVNÍCTVO ZMYSEL ?

Vážení kolegovia, priatelia prírody a poľovníctva,

počas minulého roka sme sa, okrem práce vykonávanej v mediálnom priestore, venovali aj natáčaniu a zostavovaniu 1. časti dokumentu s názvom MÁ POĽOVNÍCTVO ZMYSEL? Jeho online premiéru budete môcť sledovať už 28.2.2021 o 10 hod. prostredníctvom Facebook-ovej stránky Slovenskej poľovníckej komory a Halali, resp. prostredníctvom YouTube kanála SPK official video a halalislovensko.

Prostredníctvom TOHTO ODKAZU budú na FB môcť film sledovať aj neregistrovaní.

V prvej časti sme sa prioritne venovali prezentácii poľovníctva ako zmysluplnej činnosti pri manažovaní prírodného prostredia na príklade myjavských kopaníc a srnčej zveri, využití poľovníctva – sokoliarstva pri biologickej ochrane, význame hodnotenia trofejí, ako indikátorov daného prostredia, prírodných populácií zveri i emocionálneho odkazu pre poľovníka a umení komunikácie poľovníka s prírodou prostredníctvom imitovania hlasov zveri a jeho praktického využitia pri selektívnom love v revíri.

Film je určený predovšetkým pre laickú verejnosť, preto Vás prosíme, aby ste prostredníctvom svojich liniek rozšírili túto informáciu o pripravovanej premiére dokumentu o poľovníctve medzi svojich priateľov.

VIDEO Upútavka

https://polovnickakomora.sk/sk/2230-online-premiera-filmu-ma-polovnictvo-zmysel.html

Ďakujeme

S pozdravom Lesu, Lovu a Poľovníctvu Zdar!